{keyword} i {city}

Att köpa kamin ska kännas tryggt, men också spännande och kul! Vi är därför extra stolta över att kunna erbjuda dig som kund att köpa marknadsledande kaminer till ett konkurrensmässigt pris med hjälp av personlig service från våra kamin-experter.

Kontakta oss för mer information!

{keyword} i {city}

Vi är verksamma i Vara, Järpås, Falköping och Trollhättan. Vi hjälper dig som vill köpa kamin genom att du får träffa våra medarbetare och erhålla personlig service.

Om du inte har möjlighet att ta dig till oss kan vi självklart skräddarsy ett telefonmöte för att säkerställa att du får svar på dina frågor gällande vårt sortiment.

Våra tjänster

Utöver köp av kamin erbjuder vi nu även kamininstallation. Dessa kamininstallationer är inte enbart bundna till de platser där vi har våra fysiska butiker utan kan även ske runtom andra orter i Sverige.

Vidare erbjuder vi självklart också support för att installera kamin om du istället föredrar att göra detta själv. Vid frågor eller funderingar i tillfälle du väljer att själv installera din kamin finns vi såklart tillgängliga via telefon och mail.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert idag!

Hur gör vi?

Genom att vi arbetar med ett brett sortiment av kaminer kan vi garantera att det finns något för alla som är intresserade av att köpa en kamin. Vi erbjuder flertalet olika storlekar såväl som varierande materialval och olika färger. Då flexibilitet är A och O erbjuder vi kamininstallation i samråd med våra kunder för att säkerställa att det sker smidigt och tillfredsställande.

Självklart ställer vi även höga krav på våra leverantörer. Våra kaminer ska alltid hålla högsta kvalité och levereras inom utsatt tid för att kunna garantera att du som kund är nöjd med ditt inköp.

Kaminvård

Att äga en kamin ska kännas tryggt, oavsett om du valt att själv installera kamin eller tagit hjälp av oss. Vi lägger därför extra stor vikt vid information angående skötselråd, underhåll och användning. Genom att sköta om sin kamin ökas livslängden och du kan på så vis njuta av din kamin i många många år framöver.

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår integritetspolicy.